Instagram Challenge – 1

Vandaag blog ik voor het eerst op mijn nieuwe site. De oudere blogs die je er vindt komen van mijn oude site af. Eigenlijk wilde ik pas starten na de zomerperiode, als iedereen weer terug is van vakantie, maar het liep anders.

Ik doe mee aan de instagramchallange van @Willy Valk van HandsonSocialMedia en deze begon vandaag.

Homepage of blog?

Vanaf vandaag ontvang ik twee weken lang elke dag een opdracht. De eerste was een basale: het opdaten van mijn instagram bio. Een van de tips die Willy Valk hierover geeft is om goed na te denken over deze link omdat er maar een link mogelijk is in je bio. Wat is de beste of meest passende optie? Ik had daar nog niet over nagedacht en daar gewoon mijn homepage ingevuld. Nu vind ik dat niet meer zo’n goed idee. Instagram is ontspanning en infotainment. Een directe link naar mijn blog past dan beter.

En dan is het leuk als er een paar nieuwe blogs volgen tijdens deze challenge. Dus dat ga ik doen!
Mijn laatste blogs gingen over het schrijven en uitgeven van mijn boek en daarover volgen er zeker nog een aantal, maar deze zomer nog even niet. Nu is het tijd voor ontspanning, hopelijk meer zon en avontuur.

Benieuwd naar mijn instagramchallenge-avontuur? Volg me dan op: @delianavandermeer 

Reageren op dit blog?